Отежан саобраћај у Поморављу

Снежни наноси отежали су кретање пешака и аутомобила на готово свим саобраћајницама у поморавским местима. Екипе путара успевају да очисте главне путне правце, али нови наноси снега врло брзо прекривају коловоз.

На ауто-путу од Велике Плане до Појата нема застоја, каже Дејан Пејин, руководилац "Србијааутопута" на тој деоници, саобраћај се одвија успорено са брзином, која је ограничена на 60 километара на сат.

Возила се крећу једном коловозном траком и према Нишу и ка Београду.

Према последњим информацијама, ангажована је комплетна механизација на чишћењу коловоза, а возачи се упозоравају да се придржавају ограничења брзине и да возе врло опрезно.

На целом подручју Поморавског округа аутобуски превоз је отежан, а многе линије ка планинским местима су скраћене.

Раније је Бета пренела да је саобраћај на ауто-путу ка Нишу обустављен код петље Параћин, пошто се теретно возило попречило на излазу са пута из смера ка Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво