Вечерас без грејања део Новог Београда и Земуна

Због поправке квара на делу магистралног топловода топлане "Нови Београд" вечерас ће без грејања бити поједини потрошачи на Новом Београду и у центру Земуна.

Како су саопштиле "Београдске електране", очекује се потрошачи добију грејање најкасније сутра у јутарњим сатима.

Вечерас од 18 сати без грејања ће бити део потрошача у блоковима 9А и 9Б на Новом Београду, као и они који се налазе у центру Земуна и на Карађорђевом тргу.

Без грејања ће бити поједини објекти у улицама Булевар Михаила Пупина, Џона Кенедија, Палмира Тољатија, Прва пруга, Академска, Александра Дубчека, Цветна, Главна, Градски парк, Косовска, Кеј ослобођења, Немањина, Петра Зрињског, Светосавска и у Улици 22. октобра.

Такође, грејања неће бити ни у појединим објектима у улицама Савска, Авијатичарски трг, Данила Медаковића, Јована Миодраговића, Капетана Радића Петровића, Карађорђева, Мирослава Тирше, Николаја Островског, Радничка и Старца Вујадина.

Екипе за хитне интервенције чиниће све да квар буде поправљен у најкраћем могућем року, стоји у саопштењу.

Иначе, сва грејна подручја већ више од месец дана, готово без прекида, испоручују потрошачима топлотну енергију 24 сата. Такав начин грејања биће настављен све док су спољашње температуре ниске, додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво