Могући магла и краћи прекиди у саобраћају

Временске прилике у Србији су данас нешто боље, али и даље не тако повољне за вожњу, због чега ће возачима бити потребно више стрпљења јер их током дана могу пратити повремено мокри коловози који су често разлог застоја и краћих прекида у саобраћају, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Више опрезности у вожњи биће потребно због појачаног саобраћаја, који је карактеристичан за почетак радне недеље, а потом и због магле која на појединим деоницама смањује видљивост.

Саобраћај се на главним путним правцима одвија без застоја и ванредних прекида, са нешто мало већим бројем возила и нешто мало појачаним саобраћајем на ауто-путевима, али за сада без дужих задржавања на наплатним рампама од десетак минута.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције Србије, на нашим граничним прелазима, на путничким терминалима, тренутно нема дужих задржавања од 20 минута.

Што се тиче најава и актуелних измена у саобраћају, на државном путу II Б реда број 344, Београд (Г. О. Барајево), деоница Барајево-Баћевац, од 15. до 30. октобра се ради на поправци коловоза.

За време радова саобраћај је регулисан наизменичним пропуштањем возила уз постављену семафорску регулацију саобраћаја и адекватну привремену саобраћајну сигнализацију.

Због изградње аутопута Е-763, на деоници Обреновац - УБ, у месту Стубленица, на државном путу II/А145 изводе се грађевински радови у пуној ширини државног пута IIА реда бр. 145 Уб-Стубленица-Радљево.

Саобраћај је на овој деоници од 3. октобра до 30. новембра преусмерен на локалне путеве.

До 10. новембра, због радова на реконструкцији железничког надвожњака на прузи Панчевачки мост - Панчево, биће измењен саобраћај на државном путу IБ реда број 10, Београд - Панчево, у смеру ка Београду, испод надвожњака на Зрењанинском путу.

Данас није предвиђено потпуно обустављање саобраћаја на ауто-путу Е80, Ниш - Димитровград (Граница са Бугарском), деоница од Чифлика до Станичења, магистрални пут IБ реда, број 43, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво