Саобраћај умерен, нема дужих задржавања на границама

Саобраћај на путевима Србије је умереног интензитета и одвија се без застоја, а на граничним прелазима нема дужих задржавања возила, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама Граничне полиције, на путничким терминалима на српским граничним прелазима возила се не задржавају дуже од 20 минута.

АМСС је позвао возаче да поштују саобраћајне прописе, возе без журбе, а да посебно буду опрезни у зонама радова, које су обележене саобраћајном сигнализацијом.

Због радова на санацији коловоза до петка, 30. септембра на деоници Нови Сад - Зрењанин, мост на Тиси, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

До 31. октобра због санације коловоза на деоници Јакаљ-Јелова Гора-Ужице, на територији града Ужица, режим саобраћаја је измењен и одвија се наизменичним пропуштањем возила.

У суботу, 1. октобра од 9.00 до 13.00 због радова на одржавању комуникационе инфраструктуре - ИТС, за саобраћај ће у зони петље "Хитна помоћ", у смеру ка Новом Београду бити затворена зауставна трака.

До 6. октобра изводиће се радови на путу Бечмен-Петровчић, од Главне улице, у дужини од 2,2 километара према кружном току "Прека калдрма" у Сурчину.

Због радова на постављању привремене саобраћајне сигнализације због изградње чеоне наплатне рампе Врчин за саобраћај су затворене зауставне траке у оба смера. На деоници од петље "Мали Пожаревац" до петље "Врчин" у току су радови на померању заштитне одбојне ограде због чега се повремено затвара за саобрћај лева трака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара