Радови на мосту преко Западне Мораве паралисали саобраћај

Завршетак радова на рехабилитацији моста преко Западне Мораве у Чачку одлаже се за крај септембра због оштећења на мосту која су уочена током извођења радова а саобраћај ће се одвијати већ утврђеном трасом, локалним улицама Николе Тесле, Браће Ковачевић и Црвене армије које ће бити реконструисане након завршетка радова на рехабилитацији моста.

Гужва на путу, чести застоји и километарске колоне уобичајена су слика због више критичних тачака.

Због радова на обилазници око Чачка и изградње кружног тока у Прељини има застоја у саобраћају који се преусмерава на алтернативне путеве.

Возаче на Ибарској магистрали очекује спорија вожња кроз Прељину, јер ће се овде раскрсницом са кружним током обезбедити лакше скретање ка деоници Коридора 11 који од Прељине води ка Љигу. Радови су у току а саобраћај је регулисан семафорском сигнализацијом.

Због радова на мосту преко Западне Мораве није могуће проћи обилазницом па сви они који путују ка Златибору или Црној Гори морају проћи кроз Чачак. Радови на реконструкцији тог моста започели су средином маја и требало је да трају 70 дана.

Првобитно су се возила наизменично пропуштала једном траком, а потом је саобраћај на том магистралном правцу у потпуности обустављен и преусмерен на градске улице. Теретна возила пролазе индустријском зоном, али велике гужве свакодневно су у центру града и на иначе најпрометнијим улицама.

Тренутно се на мосту ради изолација, ограда и пешачка стаза. Радови које, како кажу у ЈП Путеви Србије, изводи мађарска фирма су се одужили због оштећења на мосту која су уочена током извођења радова.

Након завршетка радова на мосту биће саниране градске улице у Чачку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво