Добра проходност путева

Возаче очекују добра проходност путева, али су према најавама метереолога касније током дана могуће обилније падавине што ће отежати вожњу, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима Србије, на путничким терминалима, нема задржавања дужих од 30 минута.

Од данас, на делу државног пута I А реда број 1, деоница Марадик 2 (Београд) - Марадик, због радова на редовном одржавању моста преко канала код петље Марадик биће измењен саобраћај а за веме радова, саобраћај ће се одвијати једном траком моста, саопштио је АМСС.

Додаје се да ће од данас, на делу државног пута I А реда број 1 (ауто-пут Е-75), на надвожњаку преко железничких пруга Београд-Ниш и Трупале-Поповац, деоница Ниш (Северни булевар)-Ниш (Трупале), услед радова на постављању привремене саобраћајне сигнализације, доћи до измене режима саобраћаја, у смеру Београд-Ниш.

"За време радова, за саобраћај ће бити затворена десна трака, а саобраћај ће бити преусмерен у леву траку, смера Београд-Ниш. Радови ће се, оквирно, изводити до 25. новембра и биће обезбеђени адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом", наведено је у саопштењу.

На раскрсници број 1, спој државног пута II А реда број 160 и државног пута I Б реда број 27 данас почињу радови на побољшању раскрснице-опасног места у Свилајнцу.

У току радова, саобраћај ће се са државног пута I Б реда број 27, преусмеравати са раскрснице на државни пут II А реда број 160 преко градских улица: Цара Душана, Кнеза Лазара, Мишарске, Димитрија Туцовића на државни пут II А реда број 162: улице Прилепске, Надежде Петровић, Хајдук Вељкове, на Улицу краља Петра I.

Кретање возила из супротног правца, предвиђено је истом трасом, након преусмеравања возила са раскрснице улица Хајдук Вељкова и Краља Петра I.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво