Добра проходност путева и саобраћајница

Другог дана викенда вероватно ће бити мало више возила на путевима на којима је добра проходност и нема застоја у саобраћају, а на наплатним рампама задржавања тренутно нису дужа од пет минута.

Према информацијама Управе границне полиције на нашим граничним прелазима, на путничким терминалима тренутно нема дужих задржавања од 30 минута, саопштио је АМСС.

До 10. новембра због радова на реконструкцији железничког надвожњака на прузи панчевачки мост - Панчево биће измењен саобраћај на државном путу I Б реда број 10, Београд - Панчево, у смеру ка Београду, испод надвожњака на Зрењанинском путу.

Из правца Панчева ка Београду (на раскрсници између Панчевачког пута и Северне тангенте), до Панчевачког моста, возачи ће моћи да користе следеће саобраћајнице: Панчевачки пут, Северна тангента, пут за Овчу, Зрењанински пут до Панчевачком мосту.

Саобраћај се у смеру ка Панчеву, из Београда, одвија нормално.

Услед покретања клизишта Рошци, на деоници Сиљковица-Рошци, на снази је измена режима саобраћаја. Саобраћај се одвија једном саобраћајном траком.

Од 5. септембра на деоници Марадик 2 (Београд) - Марадик, услед радова на редовном одржавању моста преко канала код петље Марадик, доћи до измене режима саобраћаја. За време извођења радова, саобраћај ће се одвијати једном траком моста.

Услед радова на санацији клизишта "Кадињача", на деоници Рогачица-Ужице, на снази је измена режима саобраћаја у смеру ка Ужицу.

У току су радови на кружној раскрсници у Прељини на делу где се ауто-пут Љиг-Прељина Коридора 11, спаја са државним путем I Б реда бр. 22. Саобраћај је успорен и одвија се према постављеној саобраћајног сигнализацији.

До 31.октобра продужавају се радови на надвожњаку код Новог Милошева. Током извођења радова, саобраћај ће се одвијати једном коловозном траком, према постављеној саобраћајној сигнализацији наизменичним пропуштањем возила, уз употребу семафора.

Од уторка 30. августа затварен је Обилићев венац, од број 2. до бр. 16. због радова на реконструкцији и надоградњи гараже "Обилићев венац".

Због ових радова укидају се и сва места у зонском систему паркирања у овом делу улице. Радови ће трајати до краја године, а представљају и почетак радова на претварању улице Обилићев венац у пешачку зону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво