Саобраћај умерен, опрез због нових школараца

Саобраћај је тренутно умереног интензитета и обавља се без већих проблема, осим на деоницама где се изводе радови па је неопходно стриктно поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

Ауто-мото савез Србије возаче упозорава да ће на почетку нове школске године многи малишани први пут постати самостални учесници у саобраћају.

Како би ови најмлађи учесници стигли безбедно до свог одредшта, апелује се на возаче да возе спорије и буду крајње пажљиви и стрпљиви у зонама школа, да додатно смање брзину како би могли да реагују на сваки неопрезан корак малишана, наводи се у саопштењу АМСС.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима, на путничким терминалима тренутно нема дужих задржавања од 30 минута.

Време задржавања на граничним прелазима је променљиво, посебно у
туристичкој сезони.

Од 1. до 4. септембра 2016. између седам и 17 часова, на државном путу I А реда број 1, од петље Нови Бановци до петље Бешка, изводиће се радови на обележавању средишње линије.

Од 1. до 8. септембра између седам и 17 часова на државном путу I А реда број 3, од петље Адашевци до петље Кузмин, изводиће се радови на поправци еластичне одбојне ограде у разделном појасу.

Од 1. септембра 2016. године, од 22 часа до 2. септембра у пет сати у правцу ка Нишу, на државном путу I А реда број 1 (ауто-пут Е-75), на наплатној станици "Бубањ Поток", изводиће се радови на чишћењу и прању наплатне станице. Радови ће се изводити у покрету и биће обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Када је реч о непроходним путним правцима, услед покретања клизишта Рошци, на државном путу II Б реда број 355, деоница Шиљковица-Рошци, на снази је измена режима саобраћаја. Саобраћај се одвија једном саобраћајном траком.

Саобраћај је обустављен и на државном путу II Б реда број 355, Гојна Гора-Чачак (Љубић) у месту Цагање, због обрушавања дела трупа пута.

Због оштећеног моста од 25.07.2016. обустављен је саобраћај на државном путу II А реда број 143, деоница Причевић-Пецка. Саобраћај се преусмерава на локалне саобраћајнице овог подручја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво