Читај ми!

Вишесатно задржавање на Батровцима

На граничном прелазу Батровци, због појачаног интезитета саобраћаја, на излазу из Србије путнички аутомобили и аутобуси чекају око три сата, а теретна возила око два сата. На осталим граничним прелазима нема већих задржавања.

На граничном прелазу Шид на излазу из Србије чека се око 60 минута, наводи се у саопштењу Бироа МУП-а за сарадњу са медијима.

На улазу у Србију на прелазима Сремска Рача и Котроман чека се око 40 минута, док су задржавања на улазу на Градини око 30 минута.

На осталим граничним прелазима нема већих задржавања.

Тренутна задржавања на наплатним рампама су 10 минута, док се возила на Бубањ Потоку задржавају око 20 минута, саопштено је из Ауто-мото савеза Србије, преноси Танјуг.

Наводећи да повољне временске прилике омогућавају несметано обављање саобраћаја, из АМСС су апеловали на возаче да због појачаног саобраћаја возе опрезно уз држање већег одстојања између возила.

Наводе и да се са првим вечерњим сатима очекује додатно већи број возила због завршетка викенда, што ће од возача додатно, због успорене вожње на појединим деоницама и могућих дужих колона на наплатним рампама, захтевати стрпљење за воланом.

У периоду туристичке сезоне, а посебно у дане викенда, треба
напоменути да време задржавања на граничним прелазима константно варира, па се апелује на возаче да користе мање фреквентне граничне прелазе.

Из ЈП ''Путеви Србије'' обавештавају да су обезбедили цистерну пијаће воде за учеснике у саобраћају који чекају на пролазак кроз гранични прелаз Батровци, како би се олакшало чекање на високим температурама.

Такође, и наредних викенда док траје летња сезона биће обезбеђена цистерна са пијаћом водом на Батровцима.

На путу И А реда број 1 (аутопут Е-75), смер Хоргош - Нови Сад, 25. и 26. августа у плану су радову од 07.00 до 19.00. Саобраћај ће у смеру од Хоргоша ка Новом Саду бити преусмерен у претицајну траку ауто-пута.

У смеру од Београда ка Нишу 24. августа ће за саобраћај ће бити затворена возна и зауставна трака испред искључења за Смедерево - Водањ, а 25. августа ће бити затворена возна и зауставна трака код искључења за Смедерево-Југ и испред искључења за Пожаревац. Радови на том делу пута Е-75 ће трајати од 09.00 до 17.00.

До 30. септембра ће због радова бити измењен режим саобраћаја на делу државног пута Е-75, зона Новог Сада, од петље Север до петље Темерин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара