Читај ми!

Појачан саобраћај према туристичким центрима

Очекује се појачан саобраћај на ауто-путевима који из правца Мађарске и Хрватске воде ка Македонији и Бугарској, на путевима првог реда ка Црној Гори, као и на свим осталим правцима који воде ка домаћим туристичким местима планинама, језерима и бањама. На границама се чека до пола сата.

Саобраћај на делу магистралног пута између Мојковца и Бјелог Поља у месту "Слијепач мост" успостављен је у недељу вече, а тренутно се обавља само једном траком, па се возила наизменично пропуштају, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

На возаче се апелује да на овом делу пута возе опрезно и строго поштују постављену саобраћајну сигнализацију.

На наплатним рампама, поред појачаног саобраћаја и већег протока возила, нема дужих задржавања, али се возачима саветује да припреме тачан износ за наплату путарине како би се убрзао проток.

Према подацима Управе граничне полиције, задржавања путничких возила на граничним прелазима крећу се у интервалима до 30 минута.

Радна недеља почиње уобичајено са нешто већим бројем возила на прилазима већих градова.

У Србији се очекује појачан саобраћај на ауто-путевима који из правца Мађарске и Хрватске воде ка Македонији и Бугарској, на путевима првог реда ка Црној Гори, као и на свим осталим правцима који воде ка домаћим туристичким местима планинама, језерима и бањама.

Возачима се саветује да за дужа путовања користе ране јутарње или касније поподневне сате, да праве чешће паузе, уз конзумирање свежавајућих напитака, посебно уколико путују у најтоплијем делу дана.

У сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Србије, АМСС почео је са спровођењем акције посвећене ратним и мирнодопским војним инвалидима и цивилним инвалидима рата.

У наредних годину дана, колико ће трајати акција, 17.000 војних и цивилних инвалида рата у земљи, имаће право на бесплатан технички преглед у оквиру мреже АМСС, уз полису АМС Осигурања од аутоодговорности.

Они ће имати право и на 50 одсто попуста на куповину Супер чланског пакета АМСС, којим остварују бесплатне услуге и велике уштеде на путевима Србије и континенталне Европе, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво