Читај ми!

Појачан саобраћај због краја празника

Очекује се појачан саобраћај на свим главним путевима јер је данас последњи дан празника, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Магла додатно смањује видљивост у јутарњим часовима, а током дана може се очекивати и по котлинама и дуж речних токова. Због влажних коловоза и ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима, могуће је стварање поледице, па се возачима саветује опрез.

Према подацима Управе граничне полиције тренутна задржавања путничких возила на граничним прелазима су до 30 минута.

Настављају се радови на постављању вертикалне саобраћајне сигнализације на деоници од зоне "Хитна Помоћ" до наплатне станице Бубањ Поток. Радови ће се обављати из претицајне и зауставне траке у временском периоду од 07.00 до 18.00 часова, радним даном и од 07.00 до 15.00 часова суботом, док ће за саобраћај бити слободна возна саобраћајна трака.

Изводе се радови на проширењу наплатне станице "Стара Пазова", на државном путу I А реда број 1, (ауто-пут Е-75), током којих наплатна станица ради смањеним капацитетом, а радови ће бити актуелни до краја априла 2015.г.

Због изградње коридора 10 на делу пута I-А реда бр. 1 саобраћај је преусмерен са државног пута I А реда код Грделице, на новоизграђену деоницу паралелног пута који води до "Сарајевског моста" на реци Јужној Морави у дужини од 1800 метара, где се саобраћај поново враћа на државни пут I А реда.

На деоници Коридора 10. Владичин Хан - Врање, између Полома и Превалца, саобраћај је преусмерен на новоизграђену привремену саобраћајницу која је паралелна са ауто-путем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије