Читај ми!

Црногорски специјалци у которском насељу Кавач

У которском насељу Kавач одакле потиче један од два озлоглашена клана из тог црногорског града, било је опсадно стање, јер је полиција наводно претресала станове припадника те криминалне организације.

Из црногорске Управе полиције Вијестима је незванично речено да је у Kотору велики број њихових службеника из Сектора за борбу против криминала, а да су им подршка специјалне јединице.

 

Како наводи подгорички лист, у питању су превентивне активности, које ће, тврде из Управе полиције, бити појачане у наредном периоду, нарочито према припадницима чланова организованих криминалних група, са њима повезаним особама и онима који су у полицијској евиденцији означени као безбедносно интересантни.

Из Управе полиције је званично саопштено да су припадници Сектора за борбу против криминала на подручју Kотора предузимали активности према члановима организоване криминалне групе (ОKГ).

"Полиција ће наставити појачане активности усмјерене према криминалним групама у циљу сузбијања и спречавања организованог криминала на територији наше државе", наводи су објави на Твитеру Управе полиције Црне Горе.

Поједини црногорски медији јављају да је полиција упала у кућу Радоја Звицера, за кога се наводи да је вођа кавачког клана, завађеног са шкаљарским кланом из истог града.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара