Андрија Мандић поднео оставку на место посланика

Посланик Демократског фронта у Скупштини Црне Горе Андрија Мандић поднео је оставку на ту функцију. Мандића ће у посланичкој клупи заменити Радош Зечевић.

Андрија Мандић је у саопштењу за медије изјавио да неће бити у могућности да буде присутан и да учествује у раду Скупштине Црне Горе када се буде расправљало о избору ВДТ-а, као и о неким важним темама, преносе Вијести.

"Не морам ни помињати колико је избор ВДТ-а важна тема за ДФ, који се годинама непрестано налази на мети корумпираног судства и тужилаштва. Зато ћу поднијети оставку на мјесто посланика у Скупштини Црне Горе, са намјером да омогућим да на моје мјесто што прије дође следећи посланик са наше листе – предсједник Општинског одбора Нове српске демократије у Подгорици, дипломирани правник Радош Зечевић, како би клуб ДФ-а радио у пуном капацитету", рекао је Мандић.

Указао је да је у протекло време саопштио све оно што је за скупштинском говорницом, на теме које су доносиле седнице, имао да каже.

"Саопштавао сам и ствари за које сам знао да нису популарне, које не иду низ длаку дијелу јавног мњења и које други шапућу на уво. Зато што, у сусрету са изазовима и озбиљним темама, нисам желио да устукнем, просећи нове гласове а издајући оне који су ме гласали и дали ми мандат да у њихово име покажем став. Нисам се додворавао ни масовним медијима и њиховим наративима", истакао је Мандић.

"Винстон Черчил је казао: 'Став је мала ствар која чини велику разлику'. Ми смо ту разлику направили. Било је жестоких расправа, тешких сједница, гужве, метежа, али ничега што у таквом облику, па и још радикалнијем, немају британски, јапански, италијански, турски, украјински и други парламенти у свијету. Једино чега у осталим парламентима цивилизованих земаља нема, то је интервенција полиције. Зато у наредном сазиву Скупштина мора добити потпуни интегритет", наводи се у Мандићевом саопштењу.

Мандић се захвалио свима који су протеклих дана бринули за његово здравље.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара