Милановић: Дајемо Орешковићу 24 сата да смени Црноју

Председник опозиционог СДП-а Зоран Милановић изјавио је да је његова странка премијеру Тихомиру Орешковићу дала 24 сата да смени министра бранитеља Мију Црноју, а ако то не учини СДП ће у Сабору покренути поступак за опозив министра.

СДП ће покренути иницијативу за опозив Црноје, рекао је Зоран Милановић на ванредној конференцији за новинаре уочи седнице Сабора.

"Надам се да је колегама из Моста јасно кога су довели на власт у Хрватској и ово није случајно. Ово је образац који ће се понављати, тај човек, ако је био у овоме што се наводи, мора бити смењен од господина Орешковића одмах и ми му дајемо 24 сата, у противном ћемо покренути иницијативу у Сабору за његов опозив и изгласавања неповерења, која вероватно неће проћи", рекао је Милановић.

Министар бранитеља је пре него што је изабран на ту позицију рекао да ће тражити изрду регистра "агресора и издајника", а потом су медији обелоданили низ других афера попут оне да је у биографији лажирао адресу као и да је лежао у Реметинцу због физичког насиља.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара