Судар аутомобила и српског комбија у Скопљу, погинула једна особа

Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи у Скопљу, у којој су учествовали аутомобил македонских и комби српских регистарских ознака, објавили су македонски медији.

Возач и његова три сапутника из комбија са српским регистарским таблицама задобили су лакше телесне повреде и, након прегледа у градској болници, пуштени су кући, речено је Танјугу у Амбасади Србије у Скопљу.

Несрећа се догодила синоћ у 23.30 часова, а на лицу места је погинуо 31-годишњи Мирче Д. из Скопља, који је управљао путничким возилом "лада", пренела је агенција МИА.

Сапутник из тог возила, стар 19 година, задобио је тешке телесне повреде и пребачен је у Ургентни центар у Скопљу, док су повреде задобили и возач комбија, 31-годишњи А. Б. и његови сапутници, Б. Ј. (42), М. Б. (28) и Х. С. (23), који су превезени у градску болницу "Наум Охридски" у Скопљу.

Полиција је извршила увид на лицу места и ради на откривању узрока несреће, која се догодила у скопском насељу Кисела Вода.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара