Напад на држављане Србије у Скопљу, један убоден ножем

Група засад непознатих особа напала је у ресторану у Скопљу двојицу држављана Србије из Врања, од којих је један убоден ножем у пределу грудног коша, а македонска полиција ради на привођењу нападача, речено је Танјугу у Министарству унутрашњих послова Македоније.

Дејана Недељковић из МУП-а Македоније, потврдила је информације које су данас пренели македонски медији, а према којима су синоћ у Старој скопској чаршији нападнути Н. Д. (23) и С. С. (25).

"Још немамо починиоце. Радимо на томе да их приведемо и расветлимо цео случај", рекла је Недељковићева.

Упитана да ли су познати мотиви напада, она је објаснила да се мотиви утврђују по судском поступку. "Уколико се приведу нападачи, онда би они у полицијској станици или на суду рекли који су мотиви", казала је она.

На сајту македонског МУП-а наведено је да се инцидент догодио јуче око 16:50 и да је једна од особа у групи која је напала двојицу српских држављана оном који је познат под иницијалима Н. Д. ножем нанела убодну рану у пределу грудног коша.

Такође се каже да је повређени Н. Д. потом превезен у Ургентни центар у Скопљу где је констатовано да су му нанете тешке телесне повреде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије