Понавља се суђење Душку Шарићу

Осумњиченима за прање новца стеченог продајом дроге Душку Шарићу, иначе брату Дарка Шарића, и Јовици Лончару поново ће се судити, пошто је Апелациони суд Црне Горе укинуо ранију пресуду Вишег суда у Бијелом Пољу, којом су њих двојица осуђена на по пет и по година затвора.

Апелациони суд је тражио укидање пресуде због, како је раније саопштено, грешака у судском поступку. Пошто грешке нису отклоњене и пошто је пресуда Шарићу и Лончару трећи пут укинута, њима ће судити судије Апелационог суда, преноси Бета.

Током претходног суђења утврђенио је да су Шарић и Лончар преко предузећа "Мат компани" у Пљевљима од децембра 2007. до краја 2009. године "опрали" 20 милиона евра, стечених продајом наркотика.

Дарку Шарићу, брату Душка Шарића, суди се у Београду за организовање шверца пет тона кокаина из Латинске Америке, а пресуда ће, како је најављено, бити објављена 13. јула ове године.

Браћа Шарић су у Пљевљима имала своју дискотеку, затим, компанију "Мат компани" и грађевинске машине, а Лончар је био један од руководилаца у предузећу "Мат компани".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво