Читај ми!

ХРТ: Срби и Црногорци планирали пљачку банке у Загребу?

У загребачком насељу Сигет полиција је спровела акцију разбијања групе странаца који су планирали пљачку банке у Загребу, јављају хрватски медији, док су током дана стизале информације да су мета полицијске акције нарко-дилери.

Како сазнаје Хрватска радио-телевизија, ухваћено је пет или шест држављана Србије и Црне Горе, преноси Танјуг. Главна акција спроводи се у гаражи поред Ауто-клуба "Сигет", где су инспектори наводно тражили скривено оружје, а можда и дрогу.

Подручје око зграде хрватског ауто-клуба и даље окружују полицајци са дугим цевима, наводи ХРТ, додајући да је током јављања новинара за Дневник, на месту догађаја полиција привела једног од ухваћених криминалаца.

ХРТ сазнаје да је полиција пресрела комуникацију криминалаца који су планирали пљачку и извештава да су они имали припремљене аутомобиле за бекство.

Из полиције је хрватском јавном сервису потврђено да је више особа ухваћено и доведено на испитивање у просторије загребачке Полицијске управе.

Тај део Сигета неко време потпуно је био блокиран.

Раније данас загребачка полиција потврдила да је привела неколико особа, а према незваничним информацијама, које је пренела Хина, акција је била усмерена против дилера дроге.

Полиција није желела да саопшти разлоге због којих спроводи ову акцију, јер криминалистичко истраживање тог случаја тек следи, навела је хрватска агенција.

Јутарњи лист на свом сајту наводи да је повод за хапшење низ разбојништава, почев од оружаних пљачки до дрских крађа у Загребу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара