Загреб, саксијом на аутомобил београдских регистрација

Непозната особа је истресла земљу из саксије за цвеће на аутомобил београдских регистрација у центру Загреба, пише "Јутарњи лист".

Инцидент се догодио у Влашкој улици у Загребу, када је на аутомобил марке "хјундаи", београдских регистарских ознака, непозната особа истресла велику пластичну саксију пуну земље, а затим ју је оставила на хауби.

На аутомобилу је причињена мања материјална штета. Предња регистарска ознака је откинута, а задња је однета.

Након полицијског увиђаја, земља са аутомобила је очишћена. Полицијска истрага је у току.

Ово је један у низу инцидената у Хрватској, када су на мети била возила српских регистарских ознака.

Недавно је педесетогодишњем Сплићанину и његовој супрузи, који живе у Београду, оштећен аутомобил док су за празнике боравили у посети рођацима у Сплиту.

Како је тада овај брачни пар рекао, више од штете их боли то што нико у Сплиту, па чак ни сплитска полиција, не може или не жели да стане на крај вандалима који из националистичке обести скидају таблице и ломе ретровизоре, показујући онима који немају хрватске таблице, да нису добродошли, писала је тада Слободна Далмација.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије