Подгорица, градоначелник позива грађане телефоном

Градоначелник Подгорице Славољуб Стијеповић позива грађане телефоном да би се информисао о проблемима на које су се жалили његовом кабинету.

Подгоричанка С. Д. била је ових дана  изненађена када јој се у 23 телефоном јавио градоначелник Подгорице, пренео портал Телевизије Црне Горе. Извинио се што тако касно зове, објаснивши да је цео дан био у обиласку сеоског подручја главног града Црне Горе.

Суграђанка је испричала да је улица у којој живи већ дуго раскопана, да су је таквом оставили радници који су раније копали ради постављања канализационе мреже, преноси Бета.

Исте вечери уследио је још један телефонски позив, од директора градског "Водовода и канализације" Филипа Макрида.

"Објаснио ми је да је улица раскопана јер неколико мештана није ископало канале којима би своје куће прикључили на канализациону мрежу. Обећао је да ће звати те људе и дати им рок да заврше свој део посла како би могли да асфалтирају улицу", испричала је С. Д.

Следеће јутро, С. Д. је поново позвао Стијеповић и питао има ли потребе да долази. Она му је рекла да нема, осим ако не жели да заједно попију кафу.

Кроз два-три дана, када су мештани ископали своје канале за прикључак на градску канализациону мрежу, улица је поправљена и асфалтирана. Стијеповић ју је поново звао да јој захвали за "интервенцију" у вези са неуређеном улицом.

Више грађана је потврдило да су телефоном разговарали са градоначелником Подгорице.

Славољуб Стијеповић је након избора за градоначелника ове јесени поручио да ће грађанима бити на располагању 24 часа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара