Џип слетео у кањон Мораче, погинуло двоје

Теренско возило марке "нисан" подгоричких регистарских ознака, слетело је рано јутрос у кањон Мораче и, према незваничним сазнањима, настрадале су две особе.

Несрећа се догодила и у месту Међуречје, на путу Подгорица-Колашин, јављају црногорски медији.

"До саобраћајне несреће је дошло када је, из за сада непознатих разлога, теренско возило марке 'нисан', подгоричких регистарских таблица слетело у кањон Мораче, у провалију дубоку око 50 метара", рекли су за црногорски портал ЦдМ у полицији, преноси Танјуг.

Према незваничним сазнањима портала, полиција је по доласку на место несреће приметила два беживотна тела, мушко и женско, чији идентитет за сада није познат. Полиција утврђује и да ли је у возилу било још особа.

"Полиција је по пријему обавештења да је дошло до несреће упутла овлашћену екипу на лице места. Увиђај је у току", навели су из полиције.

На лицу места су екипе полиције, Хитне помоћи као и припадници Службе спасавања.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије