Читај ми!

Ђукановић дао изјаву о убиству Јовановића

Црногорски премијер Мило Ђукановић дао је изјаву државном тужилаштву о својим сазнањима у вези са убиством директора и сувласника подгоричког листа "Дан" Душка Јовановића 2004. године.

Ђукановић је, у складу са ранијим обећањем, изјаву дао у петак, али, како преноси лист "Дан", више у политичком контексту, преноси Бета.

Према наводима, Ђукановић је више "из политичке визуре" говорио о налогодавцима убиства Јовановића.

Ђукановић је том приликом поновио оптужбе, како тумаче црногорски медији, на рачун Војислава Коштунице, пишу подгоричке Дневне новине, преноси Танјуг.

Лист незванично сазнаје да је Ђукановић позван у тужилаштво, након што је у марту ове године у парламенту рекао да је Јовановића "убио онај ко га је највише користио док је био жив".

Према незваничним сазнањима, Ђукановић није приложио ниједан конкретан доказ против бившег српског премијера Војислава Коштунице, којег је својевремено оптужио да стоји иза убиства Јовановића, пишу подгоричке Вијести. 

Душко Јовановић је убијен 27. маја 2004. године, испред редакције листа "Дан", за шта је, до сада, као саучесник, осуђен једино подгорички спортиста Дамир Мандић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара