Вехабија признао убиства у Приједору

Зикрија Кркић (41) из Трнопоља признао је да је 28. јула у једном угоститељском објекту у Трнопољу код Приједора убио Мухарема Балића и Алмира Реџића.

Како јавља РТРС, осумњичени Кркић је вечерас, око 19.00 часова, предат бањалучком Тужилаштву, након чега је признао да је убио Балића и Реџића, са којим је био у сукобу. 

Кркића и још три особе, К. А, Т. М. и К. Х, полиција у Приједору ухапсила је јуче због сумње да су умешани у то двоструко убиство.

Претресом су нађени ватрено оружје и муниције, а вештачењем материјалних доказа утврђено ко је убица Балића и Реџића.

Начелник Сектора криминалистичке полиције Центра јавне безбједности Приједора Радомир Дукић потврдио је вечерас да је полиција код Кркића, чије је само иницијале потврдио, нашла предмете који га доводе у везу с двоструким убиством, преноси Бета.

Дукић је као мотиве убиства искључио користољубље, националну или верску мржњу, већ да је, по полицијским сазнањима, мотив убиства освета, али није прецизирао због чега.

Дукић је додао да је полиција на том случају радила под великим притиском појединаца који су истрагу покушали да одведу у погрешном смеру.

Будући да се убиство десило на Бајрам, одређени бошњачки политичари су тврдили да има националну конотацију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије