Скопље, хоџа зауставио насиље!

Локални имам у скопском насељу Сарај смирио сукобљене стране и спречио директни обрачун Македонаца и Албанаца, пише портал Алмакос.

Сукобе полиције и грађана у скопском насељу "Ђорче Петров", због убиства матуранта А. П. македонске националности, смирио је локални хоџза који је завађене стране, Македонце и Албанце, позвао на разум.

Након тога су се те две групе разишле.

Ситуација је претила да озбиљно измакне контроли јер се група Албанаца спремала да почне контрапротест и, вероватно, обрачун са Македонцима. 

Македонска полиција је одмах ухапсила албанском младића, осумњиченог да је починио убиство, а током нереда који су два дана потресали Скопље, ухапшено је укупно 27 особа.

Нереди су избили након убиства македонског младића.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије