Хапшење због нереда у Тузли

Ухапшено шест особа осумњичених за паљење зграде Владе Тузланског кантона.

После истраге која је трајала три месеца, полиција тузланског кантона ухапсила је шест особа осумњичених за паљење зграде Владе тог кантона у уличним демонстрацијама 7. фебруара 2014. године, преноси Бета.

Ухапшено је шест особа, док је у МУП-у ТК саслушано близу 300 учесника фебруарских демонстрација.

У протеклом периоду полицијски инспектори су прегледали низ доказних материјала, а после детаљних провера против тих шест особа извештај о почињеном кривичном делу биће прослеђен тужилаштву ТК.

До 15. маја треба да буду саопштени прелиминарни резултати о причињеној штети на запаљеној згради. Нешто раније надлежна комисија Општине Тузла саопштила је како је штета на згради општинске администрације око пола милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара