Босанкин "бизнис" у Америци

Босанка од Американца покушала да изнуди 250.000 долара. Бизнисмен намамљен провокативним фотографијама, а онда му припрећено да ће све сазнати његова жена.

Мирела Шарић-Џиоба из БиХ ухапшена је у САД под сумњом да је од једног америчког бизнисмена покушала да изнуди 250.000 долара.

Ова Босанка која живи у америчкој држави Мичиген слала је 61-годишњем мушкарцу поруке и фотографије експлицитног садржаја, а након тога га је уцењивала, јављају амерички медији, а преноси Дневни аваз.

Мирела је бивши модел, а сада агент за некретнине, а своју жртву је, према речима агента ФБИ Марка Силскија, упознала крајем јула.

Позвала га је на пиће, након тога распитивала се о његовом богатству, а потом тражила 1.400 долара да плати компјутер и курс о некретнинама.

После другог изласка Мирела је почела да му шаље своје голишаве фотографије а и поруке којима наговаштева да ће звати његову жену.

Пошто је одлучио да јој да 1.400 долара, Мирела је затражила много већу цифру, 250.000 долара, и поручила "све што треба је да платиш и нико неће сазнати никад".

Мушкарац је после тога позвао ФБИ, направљена је сачекуша у којој је Мирели дао означене новчанице након чега је ухапшена.

Појавила се пред судом у Детроиту и одређена јој је кауција од 10.000 долара, а прети јој казна од пет година затвора, пренео је Дневни аваз.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара