Читај ми!

Изетбеговић тужи Радончића

Кабинет Бакира Изетбеговића одбацио тврдње које је министар безбедности БиХ Фахрудин Радончић изнео о Изетбеговићу у Парламентарној скупштини БиХ, и најавио тужбу против њега, преноси агенција Бета.

Тврдње које је министар безбедности БиХ Фахрудин Радончић изнео о члану Председништва БиХ Бакиру Изетбеговићу у Парламентарној скупштини БиХ, његов кабинет је одбацио и најавио тужбу против Радончића, преноси агенција Бета.

Радончић је у четвртак на седници парламента БиХ оптужио Изетбеговића да "стоји иза" политички мотивисаних убистава, међу којима и другог човека некадашње бошњачке тајне службе АИД Неџада Угљанина, и заменика министра унутрашњих послова Федерације БиХ Јозе Леутара.

Тим тврдњама Радончић је показао "моралну и сваку другу некомпетентност за функцију коју обавља", саопштио је Изетбеговићев кабинет и оценио да су то "незабележене оптужбе и клевета".

Кабинет Изетбеговића је указао да је Радончић своје тврдње објашњавао новинским чланцима од пре 17 година, које је "у многим сегментима фалсификовао".

"Понашао се како је навикао, као она врста новинара која је навикла да блати и уништава људе својим лажима. Није то министар безбедности каквог ова земља заслужује", пише у саопштењу у којем се најављује судски процес против Радончића.

На суду ће се "јасно показати да је све што тај човек (Радончић) говори о породици Изетбеговић и СДА, потпуна неистина и груба повреда свих норми људског, цивилизованог, новинарског или министарског понашања", указује се у саопштењу Изетбеговићевог кабинета.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара