Читај ми!

Босански Миладин Ковачевић?

Босанац Армин Агић претукао Американца Џоа Додсона у америчкој држави Јужна Дакота. Додсон је након напада завршио на интензивној нези због повреда главе.

Џо Додсон, 33-годишњи Американац, завршио је у болници након што га је у једној кафани у америчкој савезној држави Јужна Дакота напао 20-годишњи Босанац Армин Агић. 

Туча се догодила у кафани Шенаниганс у градићу Сиоу Фолс, пише портал argusleader.com, преноси klix.ba. 

Додсон је одлучио да тужи власника кафане због тога што је допустио малолетним особама да конзумирају алкохол. Осим тога, наведени портал пише да је Агић врсни познаватељ борилачких вештина и аматерски борац мешовитих борлачких вештина.

Додсон је након напада завршио на интензивној нези болнице Авера Меккенан где је провео неколико дана због повреда главе. Према изјавама званичника полиције, Агић је заједно са пријатељима побегао пре него што је полиција дошла.

Тучи је сведочио и таксиста који је на суду потврдио да су, како је рекао, четири младића са босанским акцентом ударала Додсона док је лежао беспомоћан испред кафане.

У тужби се наводи да власници кафане нису смели допустити Агићу да сваке седмице конзумира алкохол јер је и пре правио сличне прекршаје.

Уколико га осуде за напад, Агић би се могао суочити са 15-годишњом затворском казном.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије