Плитвичка језера без скупог џипа

Директорка националног парка Плитвичка језера Лидија Бертовић покушала путем конкурса да дође до новог теренског возила веома луксузне категорије. Министар заштите околине и природе Михаел Змајловић наредио је да се поништи конкурс у делу који се односи на набавку возила чија је вредност око 80.000 евра.

Хрватски министар заштите околине и природе Михаел Змајловић наредио је да се поништи конкурс националног парка Плитвичка језера у делу који се односи на набавку луксузног возила "непримерене категорије", саопштено је из тог министарства.

Змајловић је тако реаговао на писање ријечког Новог листа да је директорка те јавне установе Лидија Бертовић само три месеца након што је преузела функцију одлучила да се вози у новом теренском возилу веома луксузне категорије, вредном 600.000 куна, што је око 80.000 евра.

Министар заштите околине и природе је одобрио да се реализује део конкурса за набавку радних возила - шумских возила и возова за посетиоца, наводи се у саопштењу.

За сада се не зна да ли ће директорка сносити још какве санкције, осим што ће остати вез скупоценог теренца, пише Нови лист.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара