Читај ми!

Оптужница за петоструко убиство у Македонији

Неколико сати пре истека рока подигнута оптужница против шесторице осумњичених за тероризам који се терете за петоструко убиство код Смиљковског језера у околини Скопља априла месеца.

Кривичном суду у Скопљу, Основно јавно тужилаштво за организовани криминал и корупцију поднело је оптужницу против шесторице осумњичених за тероризам који се терете за петоструко убиство код Смиљковског језера у околини Скопља 12. априла ове године.

Оптужница је у суд стигла само неколико сати пре поноћи када истиче рок од шест месеци за подношење оптужнице или би они у супротном били ослобођени из притвора.

Уједно Тужилаштво тражи да се продужи притвор за њих шесторицу од којих су двојица, иначе, директних извршитеља убиства, у бекству.

Осумњичени као директни извршиоци су Африм и Агим Исмаиловић и Алил Демири, док су Фејзи Азири, Рами Сејди и Хаки Хазири су осумњичени за помагање.

Алил Демири и Африм Исмаиловић су у бекству и за њима су расписане међународне потернице.

Јуче је на месту убиства извршена реконструкција којој су присуствовали истражни судија, тужилац, одбрана, осумњичени, сведоци као и заштићени, или како га, према закону називају, угроженим сведоком.

Он је био маскиран и објашњавао је детаље сурове ликвидације четворице младића и једног старијег мушкарца 12. априла ове године, који су те вечери пецали рибу на језеру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије