Читај ми!

Заплењено 15 килограма дроге у БиХ

У две одвојене акције у БиХ заплењено 15 килограма дроге вредне пола милиона евра. Акције су изведене по налогу Суда БиХ и Тужилаштва БиХ.

У две одвојене акције службеници Државне агенције за истраге и заштиту у БиХ одузели су око 15 килограма дроге спид чија је улична вредност процењена на близу пола милиона евра. Акцијама је разбијена шесточлана организована криминална група.

Претрагом возила "Ланд Ровер" холандских регистарских ознака које је користио Ж. Ђ. (1948), припадници полиције у среду су пронашли осам килограма опојне дроге спид.

У претрагама које су по истом предмету извршене у марту 2012. године на подручју Зеничко-добојског кантона, Херцеговачко-неретванског кантона и Кантона Сарајево, пронађено око 7 кг спида, 4 кг смесе која се користи за мешање са опојном дрогом и оружје.

Заплењен је и новац који потиче из казненог дела недозвољене трговине опојним дрогама и мобилни телефони са СИМ картицама.

Aкције су изведене по налогу Суда БиХ и Тужилаштва БиХ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво