Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Локалне власти: Тринaест повређених у новом удару на Одесу; Рига: Кијев добио оружје за нападе по територији Русије без ограничења

Рат у Украјини – 797. дан. Министарство одбране Русије саопштило је да је погођен украјински оперативни командни штаб "Југ". Рафинерију нафте Рјазањ у Русији погодиле су беспилотне летелице Главне украјинске обавештајне управе, а напад на рафинерију у Вороњешкој области био је специјална операција, потврдио је извор обавештајне службе.

Локалне власти: Тринaест повређених у новом удару на Одесу; Рига: Кијев добио оружје за нападе по територији Русије без ограничења Локалне власти: Тринaест повређених у новом удару на Одесу; Рига: Кијев добио оружје за нападе по територији Русије без ограничења

Рат у Украјини ушао је у 797. дан. Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је како је Украјини потребно "значајно убрзање" у испоруци оружја како би омогућила својој војсци да се суочи са напредовањем руских снага на неколико делова фронта.

Локалне власти Курске области саопштиле су да је, како тврде, у гранатирању украјинских снага пограничног села Козина једна особа погинула, а троје људи повређено.

Русија је саопштила да су њени системи противваздушне одбране оборили шест тактичких ракетних система америчке војске "атакамс" које је лансирала Украјина у последња 24 сата.

Председник парламента на Криму Владимир Константинов оценио је да је украјински напад ракетама "атакамс" "варварски терористички чин".

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара