Читај ми!

Вучић: Пријављивање за студентску платну картицу од 13. новембра

Председник Александар Вучић представио је преко друштвених мрежа нову студентску картицу. Студенти се могу пријавити за добијење картице од 13. новембра, каже Вучић.

Вучић је у видеу који је објавио на Инстаграму ексклузивно показао студентску картицу.

"Ово је нова студентска картица. Познато је многима који говоре како студентске картице постоје, постоје оне за домове студената и њих је око 25.000. Ми имамо 240.000 студената и биће 240 платних картица за студенте", рекао је Вучић.

Према његовим речима, тим платним картицама, студентским картицама студенти ће моћи да добијају 20 одсто попуста на возне карте, 10 посто попуста на авиокарте, али да имају и значајне попусте у свим другим услугама у нашој земљи, од трговинских ланаца, до наплате друмарине, до многих других ствари.

"Ово је нешто, чини ми се, јединствено, изузетно што смо у сарадњи са студентима урадили са онима који брину о својој генерацији, са онима који желе да остану у нашој земљи и да брину о будућности Србије", истакао је председник. 

Како је навео, најважније је да од 13. новембра почиње пријављивање за студенске картице и замолио студенте да се што пре пријаве. 

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво