Читај ми!

Вучић након састанка са патријархом Порфиријем и Додиком: Дан сећања на страдале и прогнане у "Олуји" обележиће се у Приједору

Председник Србије Александар Вучић састао се са патријархом српским Порфиријем и председником Републике Српске Милорадом Додиком у Вили “Мир“. Након састанка Вучић је навео да ће обележавање Дана сећања на све страдале и прогнане Србе у оружаној акцији "Олуја" бити одржано у Приједору, 4. августа.

Састанак председника Вучића, патријарха Порфирија и Милорада Додика одржан је иза затворених врата.

"Са патријархом Порфиријем и Милорадом Додиком сам разговарао о свим националним питањима кључним за српски народ. Договорени су важни заједнички састанци у блиској будућности на територији Републике Српске, а патријарх Порфирије и ја прихватили смо предлог председника Додика да обележавање Дана сећања на све страдале и прогнане Србе у оружаној акцији 'Олуја', буде одржано у Приједору, 4. августа", навео је Вучић на Инстаграму.

Пре доласка патријарха, двојица председника Вучић и Додик разговарали су о ситуацији у региону и предстојећим сусретима делегација Републике Србије и Републике Српске.

Како је Вучић навео на Инстаграму, договорили су се и да се у најкраћем року организује скуп свих државних органа Србије и РС на територији Републике Српске.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара