СНС: Нисмо изненађени подршком Јанковића Ђиласу

Београдски одбор СНС-а саопштио је да није изненађен подршком ПСГ евентуалној кандидатури Драгана Ђиласа за градоначелника, уз оцену да само желе да се домогну фотеље како би "преко леђа грађана" уживали у лагодном животу.

"Уопште нисмо изненађени Јанковићевом подршком преварантима, као што је и он сам - Ђиласу, Шапићу, Шутановцу, Јеремићу и свим другим остацима ДОС-а, који су се обогатили тако што су пљачкали грађане Београда", пише у саопштењу СНС-а.

Наводе да "због жеље да се домогне власти и привилегија", Јанковић врло радо сарађује са "преварантима који су Београд довели до банкрота, који су га задужили за 1,2 милијарде евра, а који су остали упамћени по испумпавању државног новца, намештеним тендерима и буразерским диловима".

"Очигледно им је свима заједно стало само да наставе политику отимања новца и то пројектима попут подземних контејнера, због којих је буџет оштећен за шест милиона евра или реконструкције Булевара који је преплаћен за 650 милиона", наводе београдски напредњаци.

Додају да "Ђилас, Шапић, Шутановац, Јанковић, Јеремић, Тадић, Радуловић и Живковић само желе да се домогну фотеље, како би преко леђа грађана уживали у лагодном животу, на врачарским пашњацима, вожњи приватним авионима и луксузним јахтама".

Кажу да је СНС за три и по године управљања градом преполовила дуг ДС-а од 1,2 милијарде евра, уз улагања у инфраструктуру и градњу и обнову школа, вртића, паркова, уређења фасада...

СНС ће, кажу, наставити да чини све за добробит грађана, да привлачи инвестиције, отвара нова радна места, ствара модеран и уређен Београд...

"Грађани Београда имаће прилику да кажу да ли желе повратак у прошлост, када су их Ђилас, Шапић, Шутановац, Јанковић, Јеремић, Тадић, Радуловић, Живковић и остала досовска компанија пљачкали, или желе наставак развоја Београда", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара