СНС: Апсолутна подршка Богдану Лабану

Суботички одбор Српске напредне странке (СНС) пружио је "апсолутну" подршку градоначелнику Богдану Лабану да, како се наводи, "настави започети посао у функцији првог човека града".

Суботички напредњаци су у саопштењу навели да подршка коју је Лабану јавно дао и председник Србије и СНС-а Александар Вучић, није стигла за изговорену реч, него за учињена дела и постигнуте резултате.

"Опозиција, осим мржње према Лабану и фрустрација због његових резултата, нема шта да понуди грађанима Суботице. Бес још више изазива чињеница да су пресечени канали коруптивних и криминогених радњи некадашњих градских моћника, који су пунили џепове а пустошили градску касу. То је оно што највише замерају Богдану Лабану, а не његову непримерену реч", пише у саопштењу.

Напредњаци су навели да је "дошао крај пракси која је постојала у време док је град водио Јене Маглаи, да се крчми градска имовина, да се пословни простори издају и продају у бесцење и да се превођење пољопривредног у грађевинско земљиште врши мимо закона и процедура".

"Јене Маглаи је задужио и упропастио град, друговао с припадницима Земунског клана када ништа без његове асистенције, као адвоката, није могло да прође", навео је СНС.

Та странка је осудила претње смрћу упућене члановима редакције портала Маглочистач наводећи да "с нестрпљењем" очекује да се пронађу аутори текста у коме се прети новинарима.

Представници Покрета слободних грађана, Покрета за грађанску Суботицу и Мађарског покрета осудили су данас претње смрћу члановима редакције суботичког портала Маглочистач и најавили да ће одборничка група Покрета за грађанску Суботицу предати Скупштини града предлог за разрешење Лабана.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво