СНС: "Путујући циркус" наставља да обмањује Врачарце

Српска напредна странка оценила је да "путујући циркус коалиције ДС-СДС-Нове странке-ДЈБ" наставља да обмањује грађане Врачара и додаје да је председник ДЈБ Саша Радуловић тај који је грађане те општине обмануо фалсификовањем групе грађана са којом је изашао на локалне изборе у априлу ове године, насиљем ушао у Скупштину Србије, а преваром у локални парламент.

"Јасно је да је Радуловић хтео да направи породични бизнис од општине Врачар, имајући на уму да му листа на Врачару, од 15 кандидата, садржи имена два кума, њихове жене, шурњају и оца генералне секретарке покрета" каже се у саопштењу СНС Београда у реаговању на акцију ДЈБ и изјаве њеног председника о расписивању нових избора за ту општину.

Како напредњаци кажу, Радуловићу би, уместо наставка циркуса на Врачару, било боље да каже колико су он и његова жена украли пара од грађана и ставили на рачун својих фантомских фирми, али и колико су отпустили радника због катастрофалних приватизација.

"Такође, Радуловић треба да одговори колико су његов кум Александар Стевановић и његова жена извукли пара из БИП-а. Овим перформансом цензус коалиција окупљена око ДС-а, наставља борбу за властити интерес, а грађани су управо то казнили на изборима", подвукао је СНС.

ДЈБ је данас на Каленић пијаци наставила акцију прикупљања потписа за понављање избора на Врачару, а Радуловић је рекао да разговарају са грађанима Врачара како би добили подршку за захтев за понављање избора у општини у којој је, каже, "дошло до грубог прекрајања изборне воље".

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије