СНС: Цензус коалиција заташкава 25 година власти на Врачару

Београдски одбор Српске напредне странке оценио је да је скандалозно што коалиција "Врачар слободно" ДС-СДС-Нова странка-Покрет ДЈБ, која се "насиљем једва изборила да пређе цензус", говори о прекрајању изборне воље.

"Цензус коалиција ДС-СДС-Нова странка-ДЈБ, својим викенд перформансима жели да заташка за грађане тешких 25 година њихове власти на Врачару", наведено је у саопштењу Градског одбора СНС поводом данашње петиције коалиције "Врачар слободно" за расписивање ванредних локалних избора на Врачару.

СНС је саопштио да је за време власти демократа "отето 308 општинских станова", а пословни простор "оштећен за 780 милиона" и да су некадашњи општински функционери који данас имају функције у ДС, СДС и ДЈБ, "опустошили" Врачар.

"Исти ти људи су уназадили и Србију, због лажних обећања и катастрофалних приватизација преко пола милиона људи остало је без посла, а они се башкаре по велелепним пашњацима и становима на Врачару", наведено је у саопштењу.

Додаје се и да је за СНС добробит градјана на првом месту и да су то градјани препознали и таквој политици су дали "недвосмислену подршку, што 'цензус коалиција' и даље не може да прихвати".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара