Покрет социјалиста: Хапшење крадљиваца није политички прогон

Покрет социјалиста сматра да је лидер демократа Бојан Пајтић срамно злоупотребио Покрајинску владу претворивши је у партијски орган Демократске странке и поручује му да хапшење оних који су покрали паре грађана Србије није политички прогон.

Покрет социјалиста истиче да је жалосно што Покрајинска влада, како истичу, никада није одржала ванредну седницу на којој би разматрала све криминалне радње које "системски, већ 15 година, спроводе многи њени чланови", али да зато у року од 24 часа заседа када треба осудити борбу против криминала.

Покрајински одбор Покрета социјалиста поручио је Пајтићу да мора да буде свестан да се Србија променила и да чланска карта ДС-а која је, како наводе, некад била заштита од кривичног прогона, више то није, као што није ни чланска карта било које друге странке.

"Није нам јасно због чега се демократе буне, да ли нису задовољни количином новца који су њихови кадрови злоупотребили и покрали или им једноставно смета зашто они који су отимали и крали више не заузимају одговорне функције, већ се налазе у затвору", наводи се у саопштењу Покрета социјалиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије