"Самоопредељење" гађало јајима министра Ставиљеција

Радикални опозициони парламентарни покрет "Самоопредељење" саопштио је да је јајима гађао министра за економски развој Бљеранда Ставиљеција зато што се, како наводе, на скупу привредника у Београду није усудио да о Косову говори као о држави.

Како је пренео портал Коха, "Самоопредељење" је поручило да је гађање министра Ставиљеција порука косовској влади да без повлачења споразума са Србијом и споразума о демаркацији са Црном Гором за министре неће бити ни мира ни спокоја.

"Министар за економски развој Бљеранд Ставиљеци је један од одговорних за уништавање косовске привреде. Он је заједно са премијером Исом Мустафом учествовао у повлачењу Закона о Трепчи јер је то тражио Београд", наводи се, такође, у саопштењу тог покрета.

"Самоопредељење" Ставиљецију замера и то што се јуче у Београду на састанку у Привредној комори Србије ниједном није усудио, како наводе, да Косово назове републиком, док је директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић све време говорио о Косову и Метохији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 14. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије