СНС апелује на пољопривреднике: Покажите Пајтићу радно место

Српска напредна странка апеловала је на пољопривреднике, поводом најаве Бојана Пајтића да ће пред Скупштином Србије организовати протест са својим пољопривредницима, да председника војвођанске владе одведу до Бановине и покажу где му се налази радно место, јер је он то заборавио.

Пајтић је најавио протест са пољопривредницима због усвајања закона о пољопривредном землљишту.

"Ако Пајтићеви пољопривредници успеју некако да га натерају да дође до зграде покрајинске владе, тада нека га замоле да објасни грађанима Војводине, ако је икако могуће док седи у фотелљи председника владе АПВ, како је и зашто Демократска странка бесплатно давала државно землљиште Дарку Шарићу и својим тајкунима, попут Милета Јерковића, и како су оплљачкали десетине полљопривредних задругаљ", наводи СНС.

Напредњаци, затим, оцењу да је немогућа мисија натерати Пајтића да оде до свог радног места и одговори на питања грађана, и предлажу да грађани шефа покрајинске владе питају, "бар на неком од научно-фантастичних перформанса ДС широм Србије, када ће да врати паре које је отео деци са сметњама у развоју".

СНС такође пита Бојана, "који по сопственим тврдњама ужива апсолутну подршку Војвођана", зашто се онда плаши покрајинских избора и зашто најављује да ће их бојкотовати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије