Вербални окршај Чанка и Ристичевића

Расправу о изменама Закона о пољопривредном земљишту у једном делу обележио је вербални сукоб посланика ЛСВ-а Ненада Чанка и посланика СНС-а Маријана Ристичевића, када је Чанак опсовао Ристичевића.

Чанак је по изласку из сале потврдио новинарима да је Ристичевића "почастио" погрдним речима, објаснивши да то нису биле увреде, већ "објективна оцена стања од стране независне ревизорске комисије", поновио је Чанак своје речи новинарима у скупштинском холу.

Чанак је, наиме, тражио реплику на излагање Ристичевића о изменама Закона о пољопривредном земљишту, током кога је, поред осталог, показао и слику на којој су били Миодраг Костић и Чанак.

Револтиран што није добио право на реплику Чанак је напустио скупштинску салу.

Ристичевић је рекао да нема ништа против да Чанак остане некажњен, али да парламент не памти увреду такве врсте.

"Он је показао своје право лице, показао је да му није стало до земљорадника и да му је стало до маркетинга. Реч коју је употребио не могу да поновим, али мене не може свако да увреди, да би то могао мора да постане неко", рекао је Ристичевић.

Председавајући седнице Игор Бечић рекао је да је Чанак Ристичевића вређао на најгори могући начин, те објаснио да би му дао реплику, али да је проценио да би то био разлог за даљи конфликт.

"Био је у стању у којем се није могао усмерити да на достојан начин присуствује седници", додао је Бечић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара