Јовичић: Са одушевљењем чекам тужбу Пајтића и Божовића

Потпредседник Извршног одбора СНС-а Александар Јовичић изјавио је да са одушевљењем чека тужбу коју су против њега поднели функционери ДС-а Бојан Пајтић и Балша Божовић, јер ће, како каже, јавност у Србији коначно имати прилике да "сазна све о лоповлуцима Пајтића и његових сарадника".

Раније данас ДС је саопштио да су лидер те странке Бојан Пајтић и председник београдског одбора ДС-а Балша Божовић поднели тужбу против Јовичића због изјаве да су њих двојица "највећи криминалци" и да су "отели милион и по евра од деце ометене у развоју".

"Поводом најаве тужбе шефа криминалног режима у Војводини Бојана Пајтића, и Балше Божовића, истичем да је са одушевљењем чекам, јер ће коначно јавност у Србији имати прилике да сазна све о лоповлуцима Бојана Пајтића и његових сарадника", навео је Јовичић у изјави достављеној медијима.

Грађани Србије ће, рекао је Јовичић, најзад моћи да чују све и "о незапамћеном лоповлуку и скандалозном отимању више од милион евра од деце са посебним потребама, приликом такозване реконструкције дворца 'Хетереленд' код Новог Бечеја, што до сада нису могли, јер је очигледно да ДС контролише највећи део медија у Србији".

"Једва чекам да грађани виде како то изгледа када Бојан Пајтић реновира и потроши више од милион евра народних пара", закључио је Јовичић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво