Читај ми!

Мали: Уговор о "Београду на води" биће објављен

Градоначелник Београда Синиша Мали поновио је да ће уговор о Београду на води бити објављен, и да је све што раде Град Београд и Влада Србије транспарентно и јавно.

За разлику од претходних уговора Демократске странке и њене власти, као што су уговори за "Фијат" и Железару и неки други, који до данас нису објављени, овај ће бити транспарентан и јаван као што је уговор за "Ер Србију", рекао је Мали, преноси Танјуг.

Приликом обиласка избеглица у парку код Аутобуске станице у Београду, Мали је подсетио да се уговор за "Ер Србију" налази на сајту владе и додао да ће тако исто бити с уговором о "Београду на води".

Додао је да ништа није померано, с обзиром да је раније рекао да ће последње недеље септембра бити постављен камен темељац за "Београд на води", и потврдио да ће истог дана бити објављен и уговор.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије