Читај ми!

ПС: ДС својом политиком сигурно одлази у политичку историју

Покушај новосадских демократа да поново изазову тензије и напетост у политичком животу Новог Сада само показује у каквој се безизлазној ситуацији налази та странка, саопштио је Градски одбор Покрета социјалиста у Новом Саду.

Покрет социјалиста сматра да демократе морају да схвате да је њихова политика доживела тотални крах и да они полако, али сигурно одлазе у политичку историју, преноси Танјуг.

"Претпостављамо да је демократе данас највише изненадила чињеница да је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, за разлику од Бојана Пајтића, као и сваки други дан био на свом радном месту и решавао проблеме Новосађана, па су из истог разлога побегли са Трга слободе одбијајући да седну и разговарају са градоначелником Милошем Вучевићем", наводи се у саопштењу.

У саопштењу Покрета социјалиста се наводи да свака партија бира свој политички пут, а демократе су, како истичу, очигледно одабрале да константним лажима, подметањима и изазивањем политичких тензија оду у ванпарламентарну опозицију.

Додаје се и да се искрено надају да ће демократе тај циљ што пре остварити.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије