Читај ми!

СНС: Правимо економски јаку државу

Српска напредна странка учиниће све да од Србије створи модерну, економски јаку државу, а Влада Србије, предвођена СНС-ом, залаже се за боље функционисање предузећа, саопштили су напредњаци.

Влада Србије, предвођена СНС-ом, залаже се за боље функционисање предузећа, и само уколико се добије квалитетна понуда добијени капитал би се усмерио искључиво на инвестиције, наводи СНС, преноси Танјуг.

ДС је саопштио данас да је начин на који Влада Србије намерава да прода Телеком само још један од доказа за незнање и неспособност ове власти и на штету је грађана. Покушај продаје најважније српске фирме, по условима које је објавила Агенција за приватизацију показује да људи без школе, са купљеним дипломама могу једино да отимају и то они и раде, тврди ДС.

"Што се тиче продаје Телекома, да подсетимо ДС да су они исти тај Телеком продавали, безуспешно, само да би покрили огроман буџетски дефицит, јер су народне паре трошили и на куповину гласова пред изборе, да не говоримо да су опустошили сва јавна предузећа", наводи СНС.

У саопштењу СНС наводи да ће "учинити све да од Србије створи модерну, економски јаку државу, а Бојана Пајтића молимо, док је још увек шеф војвођанског режима, додуше не још дуго, да бар некад оде на посао и заради плату, јер га грађани плаћају из свог џепа".

"СНС пита ДС да ли, када помињу да је нешто на штету грађана, мисле на то што (лидер ДС и председник војвођанске владе) Бојан Пајтић ништа не ради, и што никада није на свом радном месту, или мисле на време када је Бојан Пајтић био редовнији на свом послу и по цео дан и ноћ смишљао комбинације како ће опљачкати Развојну банку Војводине, Фонд за развој, Фонд за капиталне инвестиције, покрајинске робне резерве...", наводи се у саопштењу.

СНС сматра да "када већ помињемо инвестиције, врхунац безобразлука је да се данас јаве они који су под плаштом инвестиција покрали новац, чак и од деце са посебним потребама, а да не спомињемо да су уништили Србију у својим пљачкашким приватизацијама и тајкунско-политичко-криминалним комбинацијама".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије