Новосадски водовод: Неистините оптужбе ДС-а

Јавно комунално предузеће "Водовод и канализација" у Новом Саду демантовало је оптужбе Демократске странке да није успело да утроши средства предвиђена за инвестиције у развој водоводне и канализационе мреже у Новом Саду.

Јавно-комунално предузеће Водовод и канализација саопштило је, поводом тврдњи ДС у Новом Саду да то предузеће и градска власт имају лоше резултате, да проценат реализованости капиталних субвенција на данашњи дан износи 85 одсто, преноси Танјуг. 

"Колико истине има у тврдњи из саопштења ДС да су недавне непогоде када је, примера ради у Ковиљу пало 140 литара кише по квадратном метру, 'прва јача пролећна киша' толико је и остатку покушаја манипулације јавним мнењем ове некада угледне странке", наводи се у саопштењу новосадског "Водовода и канализације". 

Колико се одмакло у пројекту реконструкције Фабрике воде и градње новог резервоара види голим оком сваки Новосађанин који прође Кејом на пута ка или са Штранда, кажу у том предузећу.

"Да је тачна тврдња новосадских демократа да је проценат реализованости те инвестиције седам одсто, то би значило да наше предузеће на том простору диже зграду од 45 спратова. Шта рећи о демократама и особи која им пише саопштења, кад не знају ни кад су сами владали Водоводом, па тврде да је то било само у периоду 2002 - 2004. правећи се да не знају да је Бранко Бјелајац други мандат добио управо на предлог ове странке пре три године", истичу у том предузећу.

Како је наведено, само ових пар ствари говоре да је њихов страх да ће у нашем одговору бити оптужени за било шта - баш као и њихова надања да ће на покрајинским и локалним изборима победити - да је и то безразложно.

"У нашој земљи одређене категорије особа не одговарају пред судом, а очито је њихово данашње саопштење дело особе или особа које потпадају под критеријуме који их ослобађају одговорности за учињена дела", наведено је у саопштењу "Водовода и канализације".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара