Читај ми!

СНС тражи оставку Пајтића

Српска напредна странка затражила је од председника Владе Војводине и лидера опозиционе Демократске странке Бојана Пајтића да поднесе оставку.

"Бојан Пајтић треба да поднесе оставку јер грађани Војводине не могу више да буду таоци лоповлука, свирепости и бахатости председника ДС-а који на најбруталнији начин отима новац од деце са посебним потребама, као у случају Хетерленд, а више од 25 милиона народних пара поклања члановима своје странке", наводи се у саопштењу.

Захтевом за смену, СНС је реаговала на изјаву Пајтића који је навео да подржава одлуку генералног секретара његове странке Бранимира Кузмановића да поднесе оставку на место председника општине Врачар по препоруци Агенције за борбу против корупције и затражио да исто учине и министри правде и одбране Никола Селаковић и Братислав Гашић.

"За разлику од њега (Кузмановића) они људи који управљају овом државом, као што је господин Селаковић, који је имао препоруку за разрешење, или господин Гашић који је милионер, који је опредељивао средства својим приватним фирмама и медијским кућама, нису послушали Агенцију", истакао је Пајтић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара