СНС: Колико је пара ДС испумпала из "Електровојводине"

Српска напредна странка саопштила је да је нимало не чуди што су демократе против припајања Електровојводине ЕПС Дистрибуцији, јер ће, како тврде, грађани сада сазнати колико су пара демократе "испумпале" из војвођанских јавних предузхећа.

"ДС је у паничном страху што ће сада грађани сазнати како и колико су народних пара испумпавали из јавних предузећа у Војводини и кога су све од пријатеља, родбине и чланова ДС-а запослили", наводи се у саопштењу СНС.

Напредњаци тврде да је Демократска странка "под плаштом децентрализације" годинама пљачкала народне паре и јавна предузећа у Војводини, а сада покушава да сачува свој политички плен и привилегије, не марећи за интересе грађана.

"Демократама је, као и увек, битно само колико пара ће ставити у свој џеп", стоји у саопштењу СНС.

Покрајински одбор ДС саопштио је раније данас да је потписивање уговора о формирању јединственог електродистрибутивног предузећа и престанак постојања "Електровојводине", "скандалозно игнорисање" Скупштине Војводине и воље грађана покрајине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се