Читај ми!

СНС: ДС треба прво да смисли како да не оде у стечај

Потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Александар Јовичић поручио је Демократској странци да пре свега треба да осмисле начин како да не оду у стечај, а тек онда да деле савете Влади и њеним члановима.

Александар Јовичић је поручио "експертима Демократске странке у 'ладовини, да би они прво требало да осмисле начин како да њихова партија не оде у стечај, а тек после да деле савете овој влади и грађанима", преноси Танјуг.

Јовичић је у писаној изјави медијима истакао да би та странка, која грца у дуговима и чији је рачун месецима у блокади и са чланством које се свакодневно осипа, требало да преузме политичку одговорност за сопствени нерад и корупцију и повуче се са власти у Војводини јер је то, рекао је, најбољи начин да помогну Србији.

Према његовим речима, "експерти" из ДС-а спроводили су пљачкашке приватизације, уништили на стотине предузећа, а јавна предузећа "користили искључиво за куповину гласова, апсолутно не марећи за њихову стечајну масу".

Јовичић је навео да СНС води рачуна не само о више од 20.000 радника који раде у тим предузећима, већ и о "стратешкој важности која она имају за наше друштво, што изгледа господу из ДС-а не занима".

Желимо да у приватизацију уведемо колико год је могуће опорављена предузећа, како би и запослени, и цело друштво, извукли максимум из лоше ситуације која нам је остављена.

Како се наводи у писаној изјави Јовичића, СНС обавештава ДС да је прошло време пљачкања Србије и да о њеним финансијама сада брину људи којима је заиста стало до добробити земље и народа. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се